The Twin Parliaments of Pyrrhus (for “The Back Channel”)

John Harris: “This was done without the benefit of any script or idea about the story it was to accompany. So I was free to dream. Here, I envisage a new architecture, ‘grown’ using advanced DNA techniques to produce buildings that absorb starlight to provide energy. The light in the piece is everything. I used a very subdued palate to emphasise the valuable resource of light itself.”

John Scalzi: “This worked out very well because the episode of The Human Division this was used for starts with a parliamentary session. We were in sync without knowing it.”

1 Comments on “The Twin Parliaments of Pyrrhus (for “The Back Channel”)”

Add your thinky bits (threads usually close after two days):

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.